[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Inspirators visjon er å gi privatpersoner, virksomheter og samfunnet inspirasjon til å skape en bedre morgendag med økt positiv energi og livsglede. Vi vet alle at dagens samfunn krever mye av oss, og gode ferdigheter for å takle raske endringer på positivt vis kommer ikke av seg selv.

En rekke undersøkelser viser at de som bevisst investerer i egen utvikling, når sine mål raskere, bedre og oftere. I tillegg opplever de økt tilfredshet og bedre livskvalitet.

Hvis du eller din virksomhet ønsker å bygge en positiv bedriftskultur hvor inspirasjon inngår som et sentralt element, håper vi du tar kontakt med oss i dag![/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

“There is little difference in people, but that little difference makes a big difference. The little difference is attitude. The big difference is whether it is positive or negative.”

W. Clement Stone

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Truls Berg
Daglig leder
+47 900 26 806
truls.berg@digitalinsight.no

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Julie Vissgren
Redaksjonssjef, InnoMag
+47 404 84 068
julie.vissgren@innomag.no

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][/vc_column][/vc_row]